Bereken hier wat zonnepanelen u opbrengen!

Omdat de kostprijs van een zonne paneel een investering is, berekenen wij graag voor u na hoeveel jaar je uw investering hebt terug gewonnen. In enkele eenvoudige stappen weet u hoeveel zonnepanelen u opbrengen.

Onderstaande berekening is een indicatie van de kostprijs en hoeveel zonnepanelen u opbrengen. Voor een exacte en op maat gemaakte berekening, willen wij gratis en vrijblijvend één van onze verkopers langs sturen. Je kan tijdens de berekening aanduiden om gecontacteerd te worden voor een exacte berekening of je kan ons rechtstreeks contacteren via ons informatie formulier.


Stap 1 - Hoeveel zonnepanelen heb je nodig?

Het aantal zonnepanelen dat je nodig hebt is uiteraard afhankelijk van hoeveel je verbruikt. Er zijn ook nog enkele andere factoren die impact hebben op het ideale aantal zonnepanelen. Maak het jezelf gemakkelijk en vul onderstaande vragen in. Op basis van deze informatie, berekenen wij hoeveel panelen je nodig hebt!

Weetje: een gemiddeld gezin in België bestaat uit 2,3 personen en verbruikt 3500 kWh/jaar. Uw exacte verbruik kan je terugvinden op uw elektriciteitsrekening.


Ben je niet zeker van de helling van uw dak? Geen probleem! Je mag ons altijd een afbeelding van uw dak doormailen naar info@klimat.be.
Volgende »