Levenslang gratis energie!

 

Als u denkt dat zonnepanelen niet meer interessant zijn, zou ik daar toch eens 2x over nadenken. Zonnepanelen plaatsen is nog steeds interessant. Het is nog steeds beter ze te plaatsen, dan gewoon de dure elektriciteitsfactuur te betalen. Je kan natuurlijk elk jaar uw factuur betalen, of je kan geen electriciteit meer betalen voor de rest van uw leven.
 
Dit is zeker een interessante piste. Als je bijvoorbeeld plannen hebt om een nieuw huis te bouwen, dan kan je dit met een warmtepomp doen. Hierbij kan je dan voldoende zonnepanelen en eventueel een zonneboiler plaatsen. Deze investering kan je dan in uw lening opnemen op bijvoorbeeld 25 jaar. In dit geval betaal je dan een bedrag van 100€ per maand terug aan uw bank, maar je moet geen gas of electriciteit betalen. Met het bedrag dat je normaal aan de electriciteitsfirma moest betalen, kan je nu dus uw investering gewoon terugbetalen. Je hebt dus voor de rest van uw leven, gratis electriciteit.
 
Laat maar eens uitrekenen hoeveel u zou moeten betalen aan gas en/of elektriciteit bij uw leverancier. Je kunt ook een vertegenwoordiger van klimatechnics laten komen die voor u en gepaste offerte kan maken voor de totale investering van zonnepanelen, zonneboiler, en warmtepomp.