Enkele tips voor het besparen van energie

 

We worden er ons allemaal meer en meer bewust van, dat we iets moeten doen aan het milieu en aan de energie factuur. Daarom plaatst iedereen isolatie, zonnepanelen en zonneboilers. Er zijn echter nog andere manieren om energie te besparen. Zo kan je kan bijvoorbeeld de thermosstaat in uw woning met 1 procent verlagen. Een andere maatregel is het plaatsen van een warmtepomp. Vaak zien wij hele oude mazoutbranders die enorm veel verbruiken en zeker niet goed zijn voor het milieu. Om nog maar te zwijgen over jouw portemonee. 
 
Heb je nog een mazoutbrander en ben je op zoek naar een oplossing voor uw verwarming en sanitairwarmwater? Dan kunnen wij u met raad en daad bijstaan om zo naar de beste oplossing te zoeken. Natuurlijk is het, om te beginnen, belanrijk dat u een goed geïsoleerde woning heeft. Op deze manier kan je het meeste uitsparen. Maar ook een warmtepomp kan jouw energiefactuur 40 à 50% naar beneden halen. Een warmtepompboiler kan u een besparing opleveren van ongeveer 400 euro, vergeleken met een mazoutketel. Deze is ook nog simpel te plaatsen zonder al te veel aanpassingen.
 
Ben je van plan om een nieuwe ketel te plaatsen? Heb je dan al eens aan een warmtepomp gedacht? Raadpleeg onze vertegenwoordiger om advies en dan stellen wij u de beste oplossing voor!
 
Wens je een stukje bij te bouwen aan jouw woning? Weet je niet goed welke verwarming je daar gaat plaatsen? Wij kunnen u helpen in uw keuze! Steeds vaker neemt men de energie zuinige oplossing met een warmtepomp. Deze ziet er uit als een airco, maar is 3x zo zuinig. De installatie gaat zeer vlot, zonder al te veel kap en breekwerk.