Wanneer kan je best zonnepanelen plaatsen?

Na een rustigere periode in de zonnepanelen ziet het er momenteel naar uit dat er meer en meer mensen voor kiezen om zonnepanelen te plaatsen. Wij zien dit aan het stijgend aantal bezoekers en aanvragen op onze website. Hiervoor zijn meerdere verklaringen:

We komen dichter en dichter bij de zomer. Dit wilt zeggen dat als je nu nog zonnepanelen op uw dak laat plaatsen, deze direct de ideale opbrengst zullen opbrengen. Je kan dus direct uw elektriciteitsrekening zien dalen. Ook in de lente verwachten we nog vele zonnige dagen.

Een andere verklaring is te vinden bij het wijzigen van de groenestroomcertificaten. Als je dit jaar nog investeert in zonnepanelen, dan krijg je een certificaat voor 20 jaar. Vanaf volgend jaar wordt dit verlaagd naar een certificaat van 15 jaar. Het is dus zeker voordelig om dit jaar nog te beslissen.

Dat onze klanten voor Klimatechnics kiezen is zeker niet toevallig. Dit komt omdat onze klanten kiezen voor kwaliteit en niet zomaar voor eender welk paneel. Ook onze Belgische panelen vallen

Het is dus zeker de moeite waard om eens te kijken wat de zonnepanelen voor u kunnen opbrengen.