Wie is klimatechnics

Klimatechnics is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van zonnepanelen, verwarming en andere hvac installaties. Zowel voor particuleren als de industriƫlenmarkt. Wij zijn een dynamisch en vooruitsteven bedrijf. Hierdoor kunnen wij ten alle tijden de nieuwste en beste ontwikkelingen bij u plaatsen. Zoals je kan zien bij onze referenties, zijn we zeer toekomstgericht. Onze specialisten blijven, door middel van de nodige opleidingen, steeds bij met de nieuwste technieken. Ze zijn daardoor dus ook in staat om creatief mee te zoeken naar een oplossing die uw noden en behoeften inwilligen.

Als voorstander van groene en duurzame energie, hebben wij aandacht voor het werken met recycleerbare producten. Onze panelen kunnen terug binnengebracht worden voor recyclage. Als deze de nodige keuring hebben, is dit zelfs gratis! Wij zijn ook steeds bezig met het zoeken naar alternatieven voor het klassieke elektriciteitsnetwerk. Iedereen kan, op een goedkope manier, elektriciteit opwekken. Waarom zou je nog zoveel betalen aan uw elektriciteitsleverancier?

Omdat de vraag naar installaties groter en groter wordt, zijn we steeds op zoek naar nieuwe collegas. Wij bieden kansen voor iedereen die ze wilt grijpen. Kijk snel even op onze jobs pagina om onze interessante aanbiedingen te bekijken.