Klimatechnics sponsort

"Klimatechnics-Solar Ster" triatlon

Zondag 17 juni 2012 vindt de derde editie plaats van de Klimatechnics-Solar Ster Triatlon in Retie. Die dag kennen we de opvolgers van Pieter Heemeryck en Liesbet De Schryver. De inschrijvingen voor de editie 2012 openen op 1 februari. Wie wil deelnemen, schrijft zich best snel in, want vorig jaar werden de inschrijvingen stopgezet bij 500 deelnemers, zijnde 250 op de kwart en 250 op de 1/8ste. En ook dit jaar kunnen maximum 500 atleten deelnemen.

Bij de vorige editie kregen we op de kwart een spannende wedstrijd. Kjell De Hertog kwam als eerste uit het water en achter hem vormde zich een trio met Peter Croes, Tim Brydenbach en Pieter Heemeryck. Die laatste toonde zich de beste !etser, want hij reed van de anderen weg en nam de kop over. Bij het ingaan van de loopproef had hij bijna 2 minuten voorsprong op Croes en Brydenbach. Croes kon nog tot een minuut terugkomen maar zag de leider niet meer terug.

Op de kwart bij de vrouwen gaf de plaatselijke Liesbet De Schryver een one-womanshow. Ze lag de hele wedstrijd voorop en had bij de aankomst ruim 4 minuten voorsprong op de nummer 2.

Officiƫle Website